Mă mut sau nu mă mut? Aceasta e-ntrebarea!

După MĂ MUT LA MAMA și MĂ MUT LA…TATA? a apărut și partea a treia: MĂ MUT SAU NU MĂ MUT? ACEASTA E-NTREBAREA!
O trilogie de comedie, primul serial de teatru din România!!!

Mama are un iubit. Asta nu ar fi o problemă. Totuși, are aproape 60 de ani. Nici asta poate nu ar fi chiar o problemă. Doar că baieții ei nu sunt de acord. Dragostea lor trebuie să îi fie suficientă. Iubitul vine în casă. Baieții încearcă să scape de el. Partea bună este că iubitul ei are un suflet bun și nu se supară pe ei. Partea rea este ca nu are când să se supere pe ei, pentru că i s-au pus laxative în băutura. Câte? Cam câte să îl țină la baie ocupat o zi întreagă.

Până la urmă, dragostea învinge, baieții pleacă la casele lor și mama rămâne singură cu iubitul ei. Ai senzația că nimic nu se mai poate întampla.

​Așa e: Doar ai senzația!

Pentru că…mai vine cineva. Soția lui!!

Am putea numi spectacolul, ”Mama, iubitul ei și soția acestuia”. Dar ar fi păcat. Trilogia ”MĂ MUT…” trebuie să meargă până la capăt.

MĂ MUT LA MAMA i-a făcut pe oameni să râdă atât de tare, încât a fost nevoie să inventăm MĂ MUT LA… TATA?. Succesul a continuat, așa că hai să vezi MĂ MUT SAU NU MĂ MUT? ACEASTA E-NTREBAREA!!!.

 


Distribuția:

Adriana TRANDAFIR – mama

Adrian PĂDURARU – iubitul mamei

Carmen TĂNASE – soția lui

Andreas PETRESCU – Andrei (fratele mai mare)

Monica ODAGIU / Călina EPURAN – fata de la masaj erotic

Doina TEODORU / Oana PUȘCATU – polițista

și

Gabriel FĂTU – Gabriel (fratele cel mic)

Costume: Eliza MUNTEANU

Regia tehnică: Dan IONESCU

Regia: GELU COLCEAG

Alte spectacole la Teatrul Principal

Teatrul Principal din București are ca obiectiv promovarea valorilor cultural-artistice, autohtone şi universale, pe plan naţional şi internaţional.


Redirecționează 3,5% gratuit din impozitul tău către Teatrul Principal

Completează, semnează și depune formularul 230 online, într-un minut, fără drumuri la ANAF. Termenul de depundere de anul acesta este 25 mai 2023.