Mă mut la mama!

Doi frați, cu varste apropiate de 30 de ani, unul părăsit de sotțe, iar celălalt înșelat de iubită, hotărăsc să se reîntoarcă acasă la mama, pentru a continua să trăiască partea cu copilăria. Mama,văduvă fiind, deși e singură în casă, are un iubit…. L-a cunoscut la facultate, mama e STUDENTĂ!!!

Când apar baieții acasă, apar și conflictele. În primul rând apar gelozii pe dormitor, fiecare are senzația că „mamica” îl iubește mai mult pe celălalt, iar ideea că mama are un iubit, că și ea are dreptul la dragoste, la viață, e de neconceput în mintea celor doi: Mama este MAMA. Și atât!!! ………….

O comedie tristă, o poveste veselă, optimistă, dar cu accente tragice, o bucățică ruptă din viața de familie a noastră, a tuturor, despre ceea ce ar putea însemna o familie fericită…. Sau drumul spre idealitate atunci când speranța te învață să trăiești frumos și să te bucuri de fiecare clipă! Multe răsturnări de situație, fiecare încearcă să își marcheze teritoriul, dar, de fiecare dată, cu răbdare și toleranță, cu nervii întinși, dar și cu mult umor, totul se poate rezolva….​


Distribuția:

Adriana TRANDAFIR – mama

Andreas PETRESCU – Andrei (fratele mai mare)

și

Gabriel FĂTU – Gabriel (fratele cel mic)

Scenografia: Iuliana GHERGHESCU

Regia: Gelu COLCEAG

Alte spectacole la Teatrul Principal

Teatrul Principal din București are ca obiectiv promovarea valorilor cultural-artistice, autohtone şi universale, pe plan naţional şi internaţional.


Redirecționează 3,5% gratuit din impozitul tău către Teatrul Principal

Completează, semnează și depune formularul 230 online, într-un minut, fără drumuri la ANAF. Termenul de depundere de anul acesta este 25 mai 2023.